Vi på E-Trafik använder cookies på vår hemsida. Genom att använda och besöka vår webplats accepterar du att cookies används. Läs mer

0

Om oss

Vi på E-Trafik ger dig alltid en lösning efter dina behov med hög trafiksäkerhet och trygghet för de som arbetar på vägen. Vi har lång erfarenhet från arbeten både i stadsmiljö och på motorvägar. Inga vägar är för stora eller för små för oss.

etrafik1.jpg

> Vi erbjuder helhetslösningar - från att planera, ta fram TA-plan och söka tillstånd till färdig avstängning. Vi kan även leverera ut det material som krävs för en säker vägarbetsplats samt bistå med utbildad personal. 

> Vi på E-Trafik ger dig alltid en lösning efter dina behov med hög trafiksäkerhet och trygghet för de som arbetar på vägen. Det är mycket att tänka på med en trafikanordning men du kan lämna över ansvaret till oss eftersom vi är specialister på att skapa en trygg och säker arbetsplats.

Vi har lång erfarenhet av arbete i trafikmiljö och har utfört avstängningar i några av Sveriges mest komplexa trafikmiljöer. Det mesta sker i egen regi vilket gör oss till en stark och flexibel samarbetspartner.

 

logotyp-bg_300.png

Medlem i Sveriges Branschförening för säkrare vägarbetsplatser